DienstenAutoschade

Autoschade

Autoschade, wat nu?

Het zal u maar gebeuren: u bent op vakantie, een dagje weg of onderweg naar uw werk. U heeft schade aan uw auto. Wat een pech! Gelukkig bent u in een mum van tijd bij Van den Berg Autoschade. Wij zijn een familiebedrijf met oog voor kwaliteit en service . Bij ons bent u zo weer veilig op weg!

Meld uw schade bij een van onze vestigingen wanneer u autoschade in Zeeland heeft, of kom zonder afspraak langs bij Van den Berg Autoschade Vlissingen of Van den Berg Autoschade Goes. Wij helpen u graag verder!

 

Al ruim 50 jaar een vertrouwd adres voor autoschade!

Meld uw autoschade online

Het online melden van uw autoschade gaat snel en makkelijk. Via de online autoschade intake maakt u zelf een digitaal schadedossier aan. U vult uw persoonlijke gegevens, schadegegevens en polisgegevens in. Ook kunt u uw schadefoto’s uploaden. Zo hoeft u niet bij ons autoschadeherstelbedrijf langs te komen. Wij bellen u voor het maken van een herstelafspraak.

Schade melden

Grote of kleine autoschade herstellen?

Zowel voor cosmetisch- als complex autoschadeherstel kunt u bij ons terecht. Vaak kunnen we cosmetische schades zoals krasjes, deukjes en kleine lakschade binnen één dag herstellen. Dit noemen we een dagreparatie of een spotrepair. Bij een complexe schade komt er meer bij kijken. Wij maken hierin onderscheid tussen allround schadeherstel en hightech schadeherstel. Hightech schadeherstel houdt in dat u met uw schade op het gebied van elektrische, hybride of aluminium vervaardigde voertuigen ook bij ons terecht kunt. Van den Berg Autoschade is een Tesla Approved Body Shop en daarmee het officiële Tesla schadeherstelbedrijf voor Zeeland en omstreken.

Wij zijn de Tesla Approved Body Shop voor Zeeland. En daar zijn we trots op!

Exclusieve auto’s & oldtimer restauratie

Van den Berg Autoschade is gespecialiseerd in schadeherstel in het hoge segment. Wij beschikken over de kennis, technologie en jarenlange ervaring als het gaat om het repareren van exclusieve auto’s of het restaureren van oldtimers. Lees meer informatie over Autoschade Exclusive en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Autoschade Exclusive

Schadeherstelproces 

Tijdens het schadeherstelproces hoeft u zich geen zorgen te maken over vervangend vervoer en de administratieve afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Wij regelen dit voor u. Als erkend schadebedrijf hebben we afspraken gemaakt met nagenoeg alle verzekeraars. Hierdoor betaalt u minder of zelfs geen eigen risico en kunt u kosteloos gebruikmaken van vervangend vervoer. Of u nu privé rijdt of een fleetowner bent, voor iedere klant hebben we een passende oplossing. Bekijk hier al onze services.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen

Neem contact op