DienstenExclusive

Exclusive

Autoschadeherstel in het topsegment

Van den Berg Exclusive: aparte werkplaats, speciale aandacht en exclusieve services. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de manieren waarop wij u en uw auto in de watten leggen. Wij hebben Autoschade Exclusive in het leven geroepen, omdat een auto in uw hoofd waarschijnlijk meer is dan alleen een vervoersmiddel. Het is een ideaalplaatje op wielen!

Zoals de naam al zegt focussen wij ons op specialistisch autoschadeherstel in het topsegment. De werkzaamheden zijn nagenoeg hetzelfde als universeel schadeherstel, maar vergt meer kennis, kunde en tijd.

Een auto is zoveel meer dan een vervoersmiddel!

Merkherstel

Autofabrikanten passen steeds meer innovatieve en complexe technieken toe. Ieder merk vereist ook een andere aanpak. Wij zijn dan ook continue aan het investeren in onze mensen en middelen om aan alle eisen rondom merkherstel te kunnen voldoen. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we een Tesla Approved Body Shop zijn en daarmee de officiële Tesla hersteller voor Zeeland en omstreken.

Van den Berg Autoschade is een Tesla Approved Body Shop

Klaar voor de toekomst

Van den Berg Autoschade richt zich op nieuwe technologieën en geavanceerde herstelmethoden, zoals aluminium herstel. Dat houdt in dat we hierdoor ook alle schades aan elektrische en hybride  vervaardigde voertuigen kunnen herstellen. Onze werkplaats is zo ingedeeld dat alle hightech schades en exclusieve auto’s in een aparte ruimte veilig worden gerepareerd. Hierdoor kunnen wij uw auto de behandeling geven die hij verdient.

Maatwerk projecten

Van den Berg Exclusive geeft advies dat perfect is toegesneden op uw wensen. We zijn dan ook het juiste adres voor de echte autoliefhebbers. Aan een project beginnen betekent voor ons samenwerken om het beoogde doel te bereiken. Alles in overleg en in één keer goed. Wij omarmen duurzaamheid, veiligheid en streven naar de hoogste kwaliteit. Uw klassieker laten restaureren? Lees meer informatie over oldtimer restauratie.

Wilt u meer informatie over onze diensten, advies of een gratis kostenindicatie? Neem dan contact met ons op of meld uw autoschade online.