DienstenExclusiveClassic repair

Classic repair

Auto restauratie

Heeft u een karaktervolle auto met gebruikerssporen door de tands des tijds? Of een klassieker die u weer helemaal nieuw wilt maken? Zowel voor een volledige- als deel auto restauratie bent u bij Van den Berg Autoschade op het juiste adres. Wij hebben de kennis en kunde van de voorheen toegepaste materialen en technieken, zo kunnen wij het gehele bodywork verzorgen. Uw klassieker is bij ons in vertrouwde handen.

Van den Berg geeft uw klassieker de glans die hij verdient!

Maatwerk

De afgelopen jaren hebben wij veel oldtimers en youngtimers een nieuw leven gegeven. Iedere auto en verhaal is uniek en zo benaderen we ook ieder project. Wij leveren maatwerk, een dienstverlening toegespitst op uw specifieke wensen. Daarom kijken we samen wat de beste route is. Wilt u meer informatie of een offerte opvragen? Neem contact met ons op! Wij helpen graag bij het realiseren van uw droomauto.

Oldtimer clubs

Met veel plezier ontvangen wij jaarlijks verschillende oldtimerclubs voor een gezellige en leerzame poetsdag. Neem bijvoorbeeld de MG Club Zeeland West-Brabant, de Morgan Club Regio Zeeland en de OldtimerclubMiddenZeeland. Iedere keer weer een lust voor het oog! Wilt u met uw oldtimerclub/autoclub bij ons een poetsdag organiseren. Neem contact met ons op! Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Neem contact op