DienstenAutoschadeHightech schadeherstel

Hightech schadeherstel

Toekomstgericht hightech schadeherstel

Van den Berg Autoschade beschikt over de kennis, technologie en méér dan 50 jaar ervaring als het gaat om het repareren van uw auto. De automotive sector verandert in een rap tempo door technologische ontwikkelingen en strengere emissie-eisen. Het aanbod van elektrische auto’s stijgt fors. Volledig autonoom rijden en altijd connected, zijn mooie ambities. Wij voelen dan ook continu de prikkel om te blijven innoveren.

Hightech schadeherstel afdeling

Om toekomstproof te zijn, hebben wij een hightech schadeherstel afdeling ingericht. Hier werkt een speciaal opgeleid team die alleen specialistisch werk verricht. Hightech schadeherstel houdt in dat we alle schades op het gebied van elektrische, hybride en aluminium vervaardigde voertuigen kunnen herstellen. Deze auto’s hebben namelijk een heel andere dynamiek, wat een eigen aanpak op het gebied van schadeherstel vereist. Van den Berg is een Tesla Approved Body Shop en daarmee de officiële Tesla hersteller voor Zeeland en omstreken.

Aluminium herstel

In de strijd voor een lager brandstofverbruik worden auto’s steeds lichter, daarom gebruiken steeds meer autofabrikanten aluminium. Wij zien het aantal aluminium voertuigen dan ook zeker toenemen en dat vraagt de juiste kennis en equipment. Lees meer over onze afdeling aluminium herstel.

Alternatieve reparatiemethoden

Omdat auto’s steeds complexer worden, nemen reparatiekosten toe en wordt een auto eerder total loss verklaard. Wij denken altijd met u mee en proberen uw schade-auto te redden. U kunt er dan voor kiezen om gebruik te maken van alternatieve reparatiemethoden, zoals gereviseerde onderdelen.

Wilt u meer informatie over onze diensten, advies of een gratis kostenindicatie? Neem dan contact met ons op of meld uw autoschade online.

Neem contact op

Schade melden