DienstenAutoschadeAllround schadeherstel

Allround schadeherstel

Cosmetisch- , complex en hightech schadeherstel

Bij Van den Berg Autoschade hebben we een onderverdeling gemaakt in autoschadeherstel: cosmetisch- en complex schadeherstel (allround schadeherstel) en hightech schadeherstel. Hierdoor  ontstaat er een efficiëntere workflow en hebben we de juiste mensen op de juiste plek. Zo kunnen wij uw schadeauto nog sneller en beter repareren.

Cosmetische autoschade

Cosmetisch schadeherstel is het herstel van kleine beschadigingen aan uw auto. Heeft uw auto lakschade, krassen of een deukje opgelopen? Vaak kunnen wij uw auto snel, vakkundig en betaalbaar herstellen, middels een dagreparatie oftewel de spotrepair methode.

Complexe autoschade

De toenemende complexiteit van auto’s zorgt ervoor dat wij ons continu in een rap tempo moeten ontwikkelen. De kennis en kunde die nodig is om een complexe autoschade te herstellen brengt risico’s met zich mee. Ondeskundig herstel kan namelijk een nieuw schadegeval veroorzaken. Wij hebben onze werkplekken zo ingericht dat we alle soorten complexe schades kunnen herstellen. Denk niet alleen aan grote deuken of een wielophanging. Maar ook aan specialistisch werk, zoals: elektrische auto’s of auto’s met aluminium verbindingen, alternatieve staalsoorten en carbon delen. Onze vakmensen brengen uw auto weer terug in fabrieksnieuwe staat!

Uw auto weer snel in topconditie!

Full service autoschadeherstel

Heeft uw auto een deuk, kras of erger? Autoschade is vervelend en komt altijd ongelegen. Daarom proberen wij het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Zo regelen wij het papierwerk, inclusief de betaling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Ook staat er vervangend vervoer voor u klaar of kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wilt u geen aanspraak maken op uw no-claim? Wij adviseren uw graag over kostenbesparende reparatietechnieken. Neem contact met ons op of meld uw autoschade online!