DienstenVelgenservice

Velgenservice

Velgen reparatie

Velgen bepalen niet alleen hoe veilig en comfortabel uw auto rijdt, maar geven ook uitstraling aan uw auto. Heeft u stoeprandschade, een geoxideerde, kromme of gescheurde velg? Velgen herstellen is vaak goedkoper dan vervangen! Ga voor de  beste velgenservice naar Van den Berg.

Van den Berg Velgenservice biedt u professionele velgreparatie en oppervlaktebehandelingen voor alle type velgen. Als velgenspecialist hebben wij alles in huis om uw velgen van A tot Z in eigen beheer te herstellen. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit, persoonlijke service en een snelle levering. Daarom zijn we al jaren een betrouwbare partner van veel autobedrijven en merkdealers. Uiteraard kunt u ook als particulier bij ons terecht.

Van den Berg Velgenservice, dé velgenspecialist van Zeeland!

Lichtmetalen velgen reparatie

Aluminium velgen repareren kan op verschillende manieren. Zo zijn er CNC afgedraaide velgen, ook wel gepolijste velgen genoemd. Deze type velgen zijn veelgevraagd, maar tegelijkertijd ook gevoeliger en wat bewerkelijker om te herstellen. De velgen hebben namelijk een spiegelend chrome effect en een andere kleur aan de binnenzijde. Na het gebruikelijke bewerkingsproces van repareren, ontlakken, stralen en poedercoaten, worden de velgen door een CNC draaibank met dezelfde contour afgedraaid. Tot slot werken we de velgen af met een speciaal beschermende blanke lak. Velgen poedercoaten is daarom een stuk voordeliger. Zitten er deuken of scheuren in uw velgen? Dan zullen wij eerst de velgen richten of de velgen lassen, voordat we de velgen poedercoaten of afdraaien.

Velgen poedercoaten

Velgen spuiten is een bekende optie, maar niet altijd de beste oplossing. Een alternatief is poedercoating: een zeer sterke en populaire manier van oppervlaktebehandeling voor velgen. Wij kunnen uw velgen coaten in iedere gewenste kleur. Velgen stralen en poedercoaten zorgt niet alleen voor een strak resultaat, maar ook voor een langere levensduur. Na onze poedercoatbehandeling beschikken uw velgen over een perfecte en duurzame deklaag. Dit garandeert een betere profiel- en kantdekking dan natlakken. Uw velgen zijn hierdoor beter bestand tegen krassen en weersinvloeden van buitenaf. Zo bent u op elk weertype goed voorbereid!

Maatwerk

Van den Berg denkt graag met u mee! Zo kunt u gebruikmaken van een leenauto of kiezen voor onze velgen verzendservice. Ook kunt u bij ons ook terecht voor bandenservice, zoals het wisselen van zomer- en winterbanden, de opslag van banden, het bijvullen van banden en het balanceren van uw wielen. Wij leveren maatwerk tot het allerkleinste detail. Denk hierbij aan het spuiten van remklauwen, originele stickers, nieuwe naafdopjes en een passend setje wielmoeren. Wij realiseren wat u voor ogen heeft!

Extreem veelzijdig met onbegrensde mogelijkheden!

Velgen herstellen kosten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, wilt u persoonlijk advies of een offerte opvragen? Kom dan langs of neem contact met ons op. Ook kunt u online uw schade melden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!