Schade? Wij lossen het voor u op!

Welkom bij Van den Berg. Wij doen waar wij het beste in zijn. Laat u verrassen door onze verschillende expertises. Als familiebedrijf met enorme passie voor het vak, pakken wij alles vol overgave aan. Wij bieden ouderwets vakmanschap in een hypermodern jasje. Dit kunt u terug zien in de service die wij verlenen en het uiteindelijke resultaat. Onder het motto: “help iemand zoals je zelf geholpen wilt worden” en “alles is mogelijk”, denkt ons team maximaal met u mee!

Veel meer dan schade­afhandeling alleen

Van den Berg gaat nét een stapje verder. Naast regulier en exclusive schadeherstel, bieden wij hightech- en kostenbesparende reparatietechnieken. Zowel voor auto’s als voor caravans en campers. Ook zijn wij gespecialiseerd in verscheidene oppervlaktebehandelingen, voor zowel de industrie als de particulier. Maar ook het herstellen en vervangen autoruiten, het keuren en onderhouden van uw caravan of camper, complete velgenservice en onze 24/7 carwash in Goes mogen niet aan ons dienstenlijstje ontbreken.

Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit

Iedere klant is onze special guest. Wij kijken naar uw wensen en passen onze dienstverlening daarop aan. Dat vraagt om een net even andere aanpak, om een andere blik. Dit betekent korte lijnen, alles in overleg en in één keer goed!