DienstenAutoschadeDagreparaties

Dagreparaties

Kleine autoschade herstellen

Een dagreparatie is vaak een stuk voordeliger. Heeft u een kleine beschadiging aan uw auto, dan is het vaak niet nodig om een heel onderdeel te spuiten. Maak gebruik van onze slimme technieken en bespaar tijd en kosten. Handig als u een deuk in uw no claim wilt voorkomen. Bovendien is uw auto binnen een dag weer als nieuw!

Autoschade binnen één dag hersteld!

Spotrepair

Kleine lakschade herstellen? Krassen in de bumper of deukje in het portier, kleiner dan een A4’tje? Bij Spotrepair wordt een klein deel van de auto gespoten, zonder zichtbaar kleurverschil. Onze Spotrepairexpert repareert de beschadiging, schuurt, spuit en poetst het onderdeel op één plek. Dit zorgt voor een veel snellere en efficiëntere dagreparatie.

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes in het plaatwerk? Parkeerdeukjes, transportschade of hagelschade? Als er geen sprake is van lakbeschadiging, worden deze met een speciale techniek uitgedeukt. Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel ‘UZS’ of ‘restylen’ genoemd. Het voordeel van deze methode is dat er niet geschuurd en gespoten hoeft te worden en dat demontage tot een minimum beperkt blijft. Om deze herstelmethode te kunnen toepassen, mogen de deukjes niet groter zijn dan een 2 euromunt.

Kosten dagreparaties

Benieuwd wat de kosten zijn voor een One Day Repair? Neem contact met ons op of meld uw schade online.