Gratis vervangende auto

Als uw auto bij Van den Berg gerepareerd wordt, dan kunt u altijd rekenen op vervangend vervoer. Ons wagenpark met jonge en betrouwbare auto’s staat voor u klaar. Afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent, is het vervangend vervoer voor u in veel gevallen kosteloos. Informatie hieromtrent
kunt u bij ons opvragen.

Ruime keuze

Van den Berg Autoschade heeft een wagenpark van ruim veertig leenauto’s. U kunt kiezen uit een handgeschakelde- of automatische versnellingsbak, een diesel- of benzinemotor en natuurlijk kunt u ook de voorkeur geven aan een hybride- of elektrische auto.

Ook aan de rijschoolhouder is gedacht!

Voor rijschoolhouders biedt Van den Berg Autoschade tijdens de reparatie gratis vervangend vervoer aan met dubbele bediening. Zo blijft u actief, hoeven er geen rijlessen afgezegd te worden en blijft de bedrijfsschade beperkt.

Zakelijk

Moet u zakelijk veel rijden, heeft een busje of een ruime auto nodig? Laat het ons weten dan denken wij met u mee.

Haal- en brengservice

Heeft u geen vervangend vervoer nodig? Dan is de haal- en brengservice iets voor u. Zodra u uw schadeauto heeft gebracht, brengen wij u naar elke desgewenste bestemming (in Zeeland) en halen u ook weer op!  Voor de sportieveling hebben wij gratis leenfietsen beschikbaar.