DienstenExclusiveTesla Approved Body Shop

Tesla Approved Body Shop

Schade herstel Tesla

Heeft u schade aan uw Tesla Model S, Model 3, Model X of een Model Y? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van den Berg Autoschade is namelijk een Tesla Approved Body Shop en daarmee het officiële Tesla schadeherstelbedrijf voor Zeeland en omstreken. En daar zijn we trots op!

De hoogste norm

Tesla eist dan ook de hoogste norm van de door Tesla gekeurde carrosseriebedrijven en controleren dit geregeld aan de hand van strenge trainingen en beoordelingen van alle technici die aan Tesla’s werken. Wij beschikken over een aparte werkplaats, speciaal ingericht om uw Tesla optimaal volgens fabrieksvoorschriften te kunnen herstellen.

Uw Tesla is in goede handen bij Van den Berg Autoschade!

Werkwijze elektrische auto’s

Elektrische auto’s hebben een heel andere dynamiek, wat een eigen aanpak op het gebied van schadeherstel vereist. Er is meer aandacht voor veiligheid, want een verkeerde handeling kan ernstige gevolgen hebben voor zowel de auto als de autoschadetechnicus. We werken daarom altijd met speciale veiligheidsprotocollen die gelden voor alle elektrische voertuigen.

De nieuwste technologieën

Van den Berg heeft jarenlange ervaring als het gaat om het herstellen van aluminium. Maar het herstellen van een Tesla gaat toch echt een stapje verder. Tesla heeft de meest geavanceerde aluminium structuurtechniek. Hiervoor zijn de nieuwste technologieën voor het lassen van aluminium, mechanische- en  lijmverbindingen vereist. Lees meer over aluminium herstel.

Heeft u schade aan uw Tesla? Als Tesla Approved Body Shop garanderen wij de beste service en kwaliteit. Neem contact met ons, kom langs of meld uw autoschade online!

Neem contact op

Schade melden