DienstenCaravan & Camper

Caravan & Camper

Complete service 

Heeft u schade aan uw caravan, camper of vouwwagen? Met onze full service dienstverlening nemen wij u graag de totale zorg uit handen. Zo geven wij advies op maat en regelen wij alles met uw verzekeringsmaatschappij. Van den Berg is aangesloten bij BOVAG en Omnia Caravan & Camper Schadeservice. Als erkend schadebedrijf hebben wij afspraken met nagenoeg alle verzekeraars, waardoor u bij ons minder of zelfs geen eigen risico betaald. Door te kiezen voor Van den Berg Caravan & Camper Service bespaart u niet alleen honderden euro’s, maar bent u ook verzekerd van kwalitatief hoogstaand werk en goede service! Wij onderhouden en repareren elk merk caravan en camper.

Gaat u voor gemak? Van den Berg biedt u alles onder 1 dak!

Gratis schadecheck

Als u twijfelt over de toestand van uw caravan of camper, kom dan gerust zonder afspraak langs voor een gratis schadecheck! Liever online uw schade melden? Vul dan het schade melden formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Grote of kleine schade herstellen?

Of het nu gaat om een aanrijdingschade, lekkageschade, hagelschade of krassen, wij zorgen ervoor dat de schade op een snelle en betaalbare manier hersteld wordt. Het is niet altijd nodig om delen te vervangen, een reparatie kan zelfs beter zijn. Hiervoor maken wij gebruik van slimme technieken, zoals de Profile Repair techniek. Een mooi resultaat is belangrijk, maar uw veiligheid staat voorop! Lees meer over onze werkplaats en schadeherstel.

Onbezorgd kamperen begint met vakkundig onderhoud!

BOVAG onderhoud en keuringen

Ook voor onderhoud en keuringen bent u bij ons aan het juiste adres. Een caravan keuring, camper keuring, aanhanger keuring, vouwwagen keuring, stacaravan keuring, gaskeuring, alles is mogelijk! Bekijk alle onderhoudsbeurten en keuringen.

Caravan- en camper accessoires

Tegenwoordig kunnen alle gemakken van thuis ook op de weg. Wilt u ook van alle gemakken voorzien zijn of gewoon uw caravan of camper verrijken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden omtrent onderhoud en montage van accessoires.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neem contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen.