DienstenRuitschade

Ruitschade

Autoruit laten repareren of vervangen

Heeft u een sterretje of barst in uw voorruit, zijruit of achterruit? Iedereen krijgt wel eens te maken met ruitschade. De oorzaak kan heel uiteenlopend zijn, van een opspattend steentje tot in het ergste geval inbraak of een ongeluk. Van den Berg staat voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in ruitreparatie en -vervanging en streven naar de meest duurzame oplossingen op het gebied van schadeherstel.

Ruitreparatie

Wij zullen eerst kijken of we uw autoruit kunnen repareren, zodat u tijd en geld bespaart. Is de schade te groot dan zullen we de ruit moeten vervangen.

Sterretje repareren

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Laat deze dan tijdig repareren. Een sterretje kan al snel een barst worden. Als deze kleiner is dan een 2-euromunt, kunnen wij de schade snel en eenvoudig herstellen.

Ruitvervanging

Als de ruitschade te groot is, waardoor een harsinjectie niet meer mogelijk is, dan vervangen wij uw autoruit. Een barst in het gezichtsveld kan uw zicht belemmeren, waardoor rijden onveilig is. Bovendien kan uw auto afgekeurd worden bij de APK keuring.

ADAS kalibreren

Steeds meer auto’s beschikken over sensoren, camera’s en andere systemen om het rijden zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat alle sensoren goed werken. Ons nieuwe BrainBee CONNEX DIGITAL ADAS systeem werkt intuïtief, snel en is voorbereid op de toekomst. Geavanceerde software bevat de kalibratiedata van tientallen automerken en automodellen. Online updates zorgen ervoor dat het systeem up-to-date blijft, waardoor we altijd met de meeste recente gegevens kunnen werken. Na het vervangen van de voorruit kalibreren wij standaard uw Advanced Driver Asistance Systems (ADAS). Zo kunt u veilig op weg!

Heeft u autoruitschade? Neem contact met ons op of meld uw schade online! Wij helpen u snel weer op weg.

Neem contact op

Schade melden