Werken bij Van den Berg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s! Er staan verschillende vacatures open voor de uitbreiding van de teams in Goes en Vlissingen én voor de nieuwe vestiging in Terneuzen. Wil je werken met top-notch equipment, in een omgeving waar jouw vakmanschap het best tot uiting komt? Én deel uit maken van een sterk vast team? Wacht niet langer en solliciteer nu bij Van den Berg Schadeherstel!

Wij bieden

Wij bieden jou een fijne werkplek in een dynamisch familiebedrijf, waarbij kwaliteit en service op één staat! Bij Van den Berg heb je ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke groei. Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Open sollicitatie

Heb jij interesse om ons team te komen versterken maar staat jouw ideale vacature er niet tussen, stuur dan een open sollicitatie.

Solliciteer direct

Wij leiden jou op

Hebben we je interesse gewekt, maar heb je nog wel wat hulp nodig bij je ontwikkeling? Geen probleem, wij leren jou alle kneepjes van het vak.

Wil je vrijblijvend kennismaken of eerst een rondleiding krijgen? Dat kan! Neem contact op en maak een afspraak met Heike van den Berg.

Ik wil kennismaken

Waarom werken bij Van den Berg

Daarom->

Een Trots Familiebedrijf met Visie
Met meer dan 55 jaar ervaring in schadeherstel is Van den Berg een toonaangevend, vooruitstrevend familiebedrijf. Onze toewijding aan kwaliteit, uitstekende service, en innovatie staat centraal in alles wat we doen. Met vestigingen in Goes, Vlissingen, en binnenkort ook in Terneuzen, zijn we trots op onze regionale impact en onze sterke positie binnen de branche.

Onze Mensen: Ons Succes
In onze bedrijfscultuur zien we onze medewerkers als cruciale brandambassadeurs en de sleutel tot ons succes. We bieden een werkomgeving waar kwaliteit, persoonlijke groei, en diversiteit elkaar versterken. Bij Van den Berg Schadeherstel krijgt iedereen de kans om te groeien, zich te ontwikkelen, en deel uit te maken van een bevlogen team.

Toekomstgericht en Duurzaam
Innovatie en technologische vooruitgang staan bij ons hoog in het vaandel. We focussen op een breed aanbod aan diensten en benadrukken het belang van duurzaamheid in onze werkprocessen. Dit stelt ons in staat om een positieve impact te maken, zowel op de markt als op het milieu.

Transparantie en Open Communicatie
Wij waarderen transparantie en open communicatie, zowel op de werkvloer als met onze klanten en partners. De bedrijven zijn transparant ingericht, waardoor we klanten nauw kunnen betrekken bij onze dienstverlening. Ons doel is om een vertrouwenscultuur te creëren waarin iedereen zich welkom voelt.

Doe Mee met Ons Team!
Ben je gepassioneerd, trots op je werk, en op zoek naar doorgroeimogelijkheden? Van den Berg Schadeherstel is op zoek naar divers talent om ons team te versterken. Ontdek onze vacatures en word onderdeel van ons bedrijf. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke bijdrage!