Hét adres voor autoschade in Zeeland!

Van den Berg Autoschade al méér dan 50 jaar de specialist in autoschade herstel.
Wij zijn een innovatief en toonaangevend autoschadeherstelbedrijf in Zeeland. Lees hier meer informatie over ons familiebedrijf

Autoschade Zeeland

Kleine of grote auto reparatie? Elke auto met schade is welkom. Van den Berg Autoschade is gecertificeerd voor categorie 2 (Totaal Schadeherstel) van de FOCWA Standaard. Dit houdt in dat u zowel met kleine (cosmetische) als complexe schades bij ons terecht kunt.

Spotrepair: kleine schade aan uw auto herstellen? 

Kleine parkeerschade herstellen? Kies voor een dagreparatie. Bij geringe lakschade, zoals krassen in de bumper of een deukje in het portier maken wij gebruik van de spotrepair schade reparatie methode. Bij spotrepair wordt er een klein deel van de auto gespoten, dit maakt het dan ook zo verassend voordelig.  

Autoschade repareren: schadeherstel Goes en Vlissingen

Autoschade wat nu? Bekijk hier het herstelproces. Maakt u zich geen zorgen over het eigen risico, door afspraken met verzekeraars betaalt u bij Van den Berg Autoschade minder of zowaar geen eigen risico!

Schade expert 

Onze autoschade calculator voor uw een calculatie op de genormeerde methode in Audatex. Vervolgens verzorgen wij een vlotte afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij. In enkele gevallen is het noodzakelijk dat er een expert wordt ingeschakeld, voor de vaststelling van de geleden schade. Denk hierbij aan: een total loss schade, schade veroorzaakt door aanrijding met wild of als u geen volledige Cascodekking (Allrisk  autoverzekering) heeft.

Soorten autoschade

Met kennis, vakmanschap en creativiteit lossen we elk vraagstuk op. Hier vindt u een greep uit alle soorten autoschade die wij kunnen herstellen: Blikschade, bumperschade, deukschade, dorpelschade, hagelschade, interieurschade, koplampschade, krasschade, lakschade, roestschade, steenslagschade, stoeprandschade, ruitschade, stormschade.

Autoschade specialismen

Klik hier voor een overzicht van onze overige specialismen en herstelmethodes.

Van den Berg Autoschade denkt graag met u mee! Wilt u meer informatie over onze producten en/of diensten? Neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft! Maak gebruik van onze mobiele service binnen Zeeland of kies voor een leenauto of een fiets.

Route naar Van den Berg autoschadeherstelbedrijven:

Autoschade Vlissingen 

U kunt ons vinden op bedrijventerrein Baskensburgin Vlissingen.
Adres: Hermesweg 5 | 4382 ND | Vlissingen.  Klik hier voor een routebeschrijving.

Autoschade Middelburg

Via de Nieuwe Vlissingseweg of via de A58 bent u binnen 5 minuten in Vlissingen.
Adres: Hermesweg 5 | 4382 ND Vlissingen.  Klik hier voor een routebeschrijving.

Autoschade Goes

U kunt ons vinden op het bedrijventerrein de Poel in Goes.
Adres: Van Doornestraat 11 | 4462 EX GoesKlik hier voor een routebeschrijving.