DienstenAutoschadeOverige specialismen

Overige specialismen

Polijsten en poetsen

Lichte krasjes of doffe plekken in de lak? Polijsten geeft een glanzend resultaat. Kleine krasjes verdwijnen volledig en diepe krassen worden minder zichtbaar.

Kunststof reparatie

Kunststofdelen, zoals bumpers kunnen we eenvoudig herstellen d.m.v. lijmen, lassen en structuurreparaties.

Koplampreparatie

Doffe of beschadigde koplampen? Tegenwoordig zijn koplampen gemaakt van transparant kunststof en voorzien van een coating. De coating wordt in de loop van de tijd dof, verkleurt of raakt beschadigd. Van den Berg schuurt en spuit de koplampen weer als nieuw. Ook brengen wij een nieuwe beschermende laag aan. Pas als de beschadigingen aan de lampen te groot zijn, moeten deze vervangen worden.

Velgreparatie

Beschadigde lichtmetalen velgen, zoals stoeprandschade of corrosie door steenslag. Kan Van den Berg Velgenservice nauwkeurig herstellen. Doordat wij ons dagelijks bezighouden met het repareren, afdraaien en poedercoaten van velgen, garanderen wij topkwaliteit. Benieuwd naar onze werkzaamheden? Bekijk de velgenservice pagina.

Ruitreparatie

Heeft u een sterretje of barst in uw autoruit? U kunt er beter op tijd bij zijn, repareren is goedkoper dan vervangen. Van den Berg Autoschade is gecertificeerd voor ruitreparatie- en vervanging. Wij herstellen of vervangen elk soort autoruit, ongeacht welk merk en type auto u heeft. Na een voorruit vervanging kalibreren wij altijd uw ADAS-camera. Van den Berg heeft afspraken met verzekeraars, zodat u geen of minder eigen risico betaalt. Meer informatie? Bekijk onze ruitschade pagina.

Aluminium herstel

Steeds meer auto’s hebben een aluminium carrosserie. Het herstellen van deze auto’s brengt een hele nieuwe techniek met zich mee. Een schone afgeschermde werkplek, EFAS-erkend gereedschap wat alleen bij aluminium reparaties wordt gebruikt zijn daarbij noodzakelijk. Van den Berg Autoschade heeft de juiste expertise in huis! Kijk voor meer informatie op onze aluminium herstel pagina.

Andere reparatie nodig?

Neem contact met ons op of meld uw schade online. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden!