DienstenStralen & Poedercoaten

Stralen & Poedercoaten

Poedercoaten vergt expertise

Van den Berg is de expert in het stralen en poedercoaten van metalen, waaronder zeer kleine onderdelen. Wij doen het net even anders dan andere poedercoat bedrijven. Al onze oppervlaktebehandelaars zijn gespecialiseerd in meerdere expertises, zij wijden zich volledig aan één project. Een standaard aanpak kennen wij dan ook niet. Ieder project is uniek en vergt maatwerk. Geen lopende band, maar iedere keer weer een nieuwe uitdaging.

Wij werken voor de industriële markt, maar ook voor de particuliere klant

Poedercoat projecten

Door de jaren heen hebben we ons flexibel meebewogen met de marktvraag om zo een schat aan ervaring en expertise op te bouwen binnen verschillende branches, zoals: horeca, logistiek, bouw, agrarisch, beveiliging, industrie en automotive. Wij werken intensief samen met onze klanten om tot het beste resultaat te kunnen komen. Van deurklinken tot helideck verlichting, wij hebben al veel mooie opdrachten voorzien van het juist coatingsysteem. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk het werk waar we trots op zijn.

Samen een project naar een hoger niveau tillen, dat geeft ons echt voldoening!

Oppervlakte­behandelingen

Van den Berg beschikt over de juiste apparatuur en vakkundige mensen, waardoor we het gehele poedercoatproces kunnen afwikkelen. Hiermee is een betaalbare, snelle en kwalitatief goede service gegarandeerd! Wij kunnen uw metalen poedercoaten of natlakken in iedere gewenste kleur. Ook kunnen we u metalen een voorbehandeling geven. Dit doen wij middels chemisch ontlakken of stralen.

Hoge kwaliteit voor een extra lange levensduur

Voor projecten waar hogere eisen gesteld worden met betrekking tot UV-, weers- en krasbestendigheid is onze zeer duurzame manier van oppervlaktebehandeling zeker een aanrader. Wilt u meer informatie of een offerte opvragen voor een enkel object of een seriematige opdracht? Neem contact met ons op! Ook kunt u online uw opdracht melden bij online schade melden.