DienstenVelgenserviceVelgen reparatie

Velgen reparatie

Velgen herstellen

Velgen reparatie nodig door stoeprandschade, krassen of beschadigingen? Of heeft u een geoxideerde of kromme velg? Of zelfs eens stuk uit uw velg? Wij kunnen alle type velgen herstellen: van de meest bekende eendelige velg tot een driedelige velg. Ook het type materiaal is voor ons geen drempel. Lichtmetaal of staal, het kan allemaal! Maak een afspraak voor velgen reparatie.

Stoeprandschade repareren

Net te vlot een bocht genomen? Voor de meesten wel herkenbaar! Randschade aan een velg ontstaat in veel gevallen bij parkeerplaatsen of in een vernauwde straat. Gelukkig kunnen wij dit herstellen door middel van oplassen en afdraaien.

Gescheurde velg

Scheuren in uw velg kunnen wij vlot en vakkundig herstellen middels lassen. Hiervoor gebruiken wij hetzelfde lastoevoegmateriaal waarvan de velg gemaakt is.

Maak afspraak
 

Velgen richten

Voelt u tijdens het rijden een trilling in uw stuur of stoel? Grote kans dat u een kromme velg heeft. Wij raden u aan niet te lang door te rijden, want het wiel wordt hierdoor niet meer gelijkmatig ondersteund. De auto heeft daarom een hoge belasting. Dit kan onder andere schade opleveren aan de schokdempers, wiellagers en uw banden!

Is uw velg gedeukt of verbogen? Een hoogteslag of een zijdelingse slag? Geen probleem, Van den Berg Velgen Service richt alle velgen tot en met 28 inch! Onze ultramoderne richtbank werkt uiterst nauwkeurig. Hierdoor zijn uw velgen in een handomdraai recht als nieuw.

Wilt u meer informatie of een offerte opvragen? Neem contact met ons op of meld uw schade online.

Neem contact op

Schade melden