DienstenVelgenserviceCNC afdraaien

CNC afdraaien

Diamond cut finish

Wielen bepalen niet alleen hoe veilig en comfortabel de auto rijdt, maar uiteraard ook het algehele design. Hoewel poedercoaten de meest populaire oppervlaktehandeling is, doen wij ook veel CNC afdraaien. Dat komt omdat de laatste jaren er steeds meer automerken zijn, die deze luxe glanzende eyecatchers standaard aanbieden.

Werkwijze CNC afdraaien

Het gehele reparatieproces duurt bij CNC glansdraaien langer dan bij velgen die wij poedercoaten. Na het gebruikelijke bewerkingsproces: de velgen repareren, ontlakken, stralen en poedercoaten, worden de velgen ook nog eens met dezelfde contour afgedraaid. Velgen afdraaien gebeurt met behulp van een CNC machine. Dit is een computergestuurde freesmachine die zeer nauwkeurig de velg inleest. Door middel van een voeler wordt de hele velg afgetast. Na de contourregistratie wordt de reparatie geconfigureerd. Nu weten we precies op een 1000ste mm nauwkeurig hoeveel we van uw velg gaan afdraaien. Tijdens het afdraaien voegt de machine een emulsie toe, die zorgt voor een extreme glansgraad. Uw velg is weer als nieuw!

Meerwerk

Als uw velg een scheur of deuk heeft, dan zullen wij de velgen eerst moeten repareren.  Heeft u speciale wensen, zoals: remklauwen spuiten, originele stickers, nieuwe naafdopjes of een passend setje wielmoeren. Wij realiseren wat u voor ogen heeft! Neem contact met ons op voor meer informatie of meld uw schade online.

Neem contact op

Schade melden