Schadeherstel

Uw kampeermiddel weer als nieuw!

Schade aan uw caravan of camper opgelopen tijdens de vakantie of onderweg? Bij Van den Berg Caravan & Camper Service is uw tweede huis op wielen weer snel in topconditie. Onze caravan- en campertechnici beschikken over jarenlange ervaring en werken met de  modernste technieken. Dat ziet u dan ook terug in het resultaat!

Schadeherstel betekent waardebehoud en een langere levensduur!

Schade camper of schade caravan herstellen

Ieder caravan of camper heeft een andere opbouw. Het dak, de vloer, deuren en wanden bestaan uit verschillende materialen en kunnen met verschillende technieken en constructiemethoden aan elkaar verbonden zijn. Ook materialen kunnen verschillen: hout, staal, kunststof en aluminium. Daarnaast zijn er verschillende constructies, zoals de sandwich- of de conventionele panelen. Kortom, het herstellen van een caravan of camper vraagt om maatwerk!  Kleine en grote schades kunnen wij op een kostenbewuste en duurzame manier herstellen. Wij werken alleen met originele onderdelen!

Meld uw schade online

Neem contact op

Wandschade

Wandschades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld! Het herstel van beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers, was vroeger tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden en dat is geen eenvoudige ingreep.

Van den Berg maakt gebruik van dé beste methode om wanden te herstellen. De Profile Repair techniek is echter een betrouwbare en uitgekiende methode om deuken in een caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk! Dat biedt enorm veel voordelen. De Profile Repair herstelmethode is bovendien erkend door verzekeraars en wordt alleen aangeboden door OMNIA CCS herstellers. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van Profile Repair.

Voordelen Profile Repair oplossing 

  1. Snel gerepareerd, veelal binnen enkele dagen
  2. Perfect schadeherstel
  3. Lokale reparatie in plaats van wandvervanging
  4. Geen kans op lekkage
  5. 10 Jaar schriftelijke garantie
  6. Erkend door verzekeraars

Hagelwerende GFK-beplating

Bij Van den Berg wordt op een innovatieve en duurzame manier hagelschadeherstel uitgevoerd. Omnia Caravan & Camper Schadeservice heeft in eigen beheer en onder een eigen label een daklijn uitgebracht. Het materiaal van de GFK-plaat is polyester, is voorzien van een gelcoat finish en is vele malen sterker dan de standaard aluminium dakplaten. GFK-beplating is leverbaar in de meest voorkomende caravan/camper kleuren, is krasbestendig en goed te reinigen!

Garantie en service

Of het gaat om kleine of grote schades, bij Van den Berg krijgt u minimaal twee jaar schriftelijk FOCWA garantie. Onze professionele bedrijfsvoering maakt het mogelijk om deze twee jaar uit te breiden naar vier jaar, met de zogenoemde 2 + 2 jaar garantie (vraag naar de voorwaarden).

Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte opvragen? Kom langs, neem contact met ons op of bekijk de veelgestelde vragen. Ook kunt u online uw schade melden, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! Bent u niet in de gelegenheid zelf uw caravan of camper te brengen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice! Noodreparatie nodig? Bel ons direct!