Lakschade auto

Lakschade kan iedereen overkomen. Toevallig staat auto lakschade ook in de top vijf van de meest voorkomende autoschades. Bij iedere autoschade is er eigenlijk altijd sprake van lakschade. Lakschade heb je in verschillende vormen, zoals: krassen, steenslag, een deuk, corrosie, chemische schade, hagelschade, ingebrande vogelpoep en vingerafdrukken. Lakschade kan ervoor zorgen dat de carrosserie blootgesteld wordt aan weersinvloeden. Het gevolg hiervan is dat de auto gaat roesten. Wacht dus niet te lang met het herstellen van lakschade. Gelukkig kan Van den Berg Autoschade snel en vakkundig iedere vorm lakschade repareren.

Lakschade herstellen

Lakschade aan uw bumper, portier of motorkap herstellen? Wij maken gebruik van verschillende methodes. Bij kleine lakschade maken wij gebruik van een innovatieve herstelmethode, namelijk Spotrepair. Dit is de manier om lakschade kosten laag te houden. Uw auto is meestal binnen een dag weer klaar. Of uw auto in aanmerking  komt voor een dagreparatie hangt af van de grootte, de plek en de oorzaak van de lakschade.

Meer over Spotrepair

Bij onze dagreparaties behoort ook UZS (uitdeuken zonder spuiten). Bij kleine deukjes, zoals hagelschade, is er niet altijd sprake van lakschade. Dan kunnen wij uw auto uitdeuken zonder lakschade te herstellen. Het voordeel van deze methode is dat er niet geschuurd en gespoten hoeft te worden en dat demontage tot een minimum beperkt blijft.

Bij lichte krassen of een doffe en verweerde lak, kunnen wij uw auto poetsen, waxen of machinaal polijsten. Heeft uw auto toch veel lakschade opgelopen, bijvoorbeeld door een aanrijding, dan komt er meer bij kijken. Lees meer informatie over autoschade en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Lakschade kosten

Afhankelijk van de schade bepalen wij wat de beste aanpak is om het mooiste resultaat te bereiken. Voor het berekenen van de reparatiekosten kunt u vrijblijvend langskomen of online uw schade melden.

Bij Van den Berg zetten wij uw auto weer strak in de lak!

Autolakken

Dankzij onze lakleverancier Sikkens AkzoNobel beschikken wij ook over de grootste kleurenbibliotheek. Bijzonder belangrijk is het volautomatische mengmachine Daisy Wheel, dat systematisch de juiste kleur bepaalt. Met deze ultramoderne mengmachine kunnen wij oorspronkelijke kleuren uit de beginjaren van de auto tot met de huidige OEM-kleuren en speciale kleuren vervaardigen van alle autofabrikanten wereldwijd. De wereldwijde database met mengformules wordt dagelijks bijgewerkt.

Wat kan u zelf doen tegen auto lakschade?

Door uw auto goed te onderhouden, middels: wassen, poetsen en beschadigingen zoals krasjes en putjes tijdig te laten herstellen, kunt u zelf veel bijdragen aan de conditie van uw autolak. Vraag bij ons een retoucheerflesje aan! Dan kunt u altijd zelf nog oneffenheden in uw lak aantippen.

Van den Berg Autoschade denkt graag met u mee! Lakschade aan uw auto herstellen en wilt u weten wat dit gaat kosten? Kom langs of start de digitale intake. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Schade melden