Veel meer dan schadeafhandeling

Van den Berg Autoschade is al ruim 50 jaar een vertrouwd adres voor schadeafhandeling. Met vestigingen in Goes en Vlissingen, een team van ruim 35 gediplomeerde vakmensen en vooral veel liefde voor het vak heeft Van den Berg een ijzersterke naam. Niet alleen in de regio, maar ook binnen de eigen branche.

Onze bedrijven zijn heel transparant ingericht, hiermee proberen wij u te betrekken bij hetgeen wat wij aanbieden. Het flexibele samenspel tussen onze twee vestigingen en het feit dat wij alle activiteiten onder één dak hebben, kunnen we u nog beter en efficiënter van dienst zijn.

Veelgestelde vragen

Kan ik voor ruitschade bij Van den Berg terecht?

Ja wij zijn gecertificeerd om ruiten te mogen vervangen en herstellen. Van den Berg heeft afspraken met een aantal verzekeraars, zodat u geen of minder eigen risico hoeft te betalen bij ruitreparatie. Neem contact op met uw verzekeraar en vraag of wij een aangesloten hersteller zijn. Ook kunt u dit terugvinden in de polisvoorwaarden en op de groene kaart van uw autoverzekering.

Wat zijn de openingstijden van jullie locaties?

Onze receptie is van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur geopend. Zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Onze wasstraat in Goes is 24/7 geopend.