Remmentest: €75,- incl. btw.*

Het is belangrijk dat uw caravan voldoende remvertraging heeft ten opzichte van het gewicht en dat remkracht redelijkerwijs gelijk verdeeld is over de linker en rechter rem. Als uw remmen niet goed afgesteld staan zal dit leiden tot een langere remweg. Het aanlopen of zelfs verbranden van de remvoering is ook mogelijk. Daarnaast kan uw caravan naar links of rechts trekken. Op onze remmentestbank kunnen we zien of de reminrichting goed staat afgesteld. Na de remmentest ontvangt u een uitdraai met de remwaarden. Kosteloos extra, doen wij een gewichtsmeting!

Vochtmeting: €80,- incl. btw.*

Laat periodiek een vochtmeting uitvoeren. Dit is  zeker een aanrader als uw caravan of camper lang buiten heeft gestaan. Een kleine vochtplek kan al leiden tot verrotting in de houten delen. Wees er dus op tijd bij! Bekijk hier het caravan vochtmetingrapport of camper vochtmetingrapport.

Standaard gaskeuring: €45,- incl. btw.*

Wees op tijd voor uw veiligheid! Tijdens de gaskeuring wordt o.a. de drukregelaar, gasslangen en lekdichtheid van de installatie gecontroleerd.

 G607 gaskeuring

Kampeerders worden in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk in toenemende mate geconfronteerd met campinghouders die een G607-keurmerk op het kampeermiddel verplicht stellen. De campinghouders zijn aansprakelijk voor de veiligheid van hun camping. Ontstaat er een gas gerelateerde calamiteit en is er geen goedkeuring aanwezig dan hebben ze een probleem. Het kan dus betekenen dat u zonder logboek en sticker het terrein niet op mag!

Wij keuren de gasinstallatie volgens de DWGV G607 richtlijnen op o.a. de volgende technische eisen: controle van de gasdrukregelaar, gasslangen, lekdichtheid, gasdichtheid, beugelvastheid van de leidingen en het algehele gassysteem (we kunnen alleen voertuigen met originele fabriek gemonteerde gasinstallatie keuren).

Heeft u nog geen logboek en sticker dan kunnen wij die voor u aanmaken. Heeft u al een logboek volgens de G607, dan moet er om het jaar een controle uitgevoerd worden. Na controle ontvangt u een sticker incl. een aantekening in het logboek.

  • Aanmaak nieuw logboek en sticker: € 149,-*, 

      i.c.m. onderhoudsbeurt slechts: € 69,-*

  • G607 logboek reeds aanwezig, 2 jaarlijkse controle: € 95,-*,

      i.c.m. onderhoudsbeurt slechts: € 50,-*

Vloer injecteren: starttarief €50,- + €206,- per m2 incl. btw.*

Heeft u een zachte of verende vloer in uw caravan of camper? Dit komt doordat verschillende lagen van de caravan- of campervloer loslaten. De vloer is feitelijk doorgezakt, er is dan sprake van een zwevende vloer. Als dit niet tijdig gerepareerd wordt, zullen er scheuren ontstaan. Als gevolg zal de vloer vervangen moeten worden. U zult een zwevende vloer vaak aantreffen bij plaatsen waar u veel loopt. Denk hierbij aan het gebied rond de keuken of de ingang van de camper of caravan. Dit kunnen wij eenvoudig herstellen, door de vloer via de onderzijde te injecteren met epoxy schuim.

*De genoemde prijzen zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.