Van den Berg Omnia Veiligheids- & Preventiecheck: €75,-*

Snel en voordelig! Voor €75,- weet u precies in welke staat uw caravan verkeerd! OMNIA CCS heeft een veiligheidscheck specifiek voor de caravan ontwikkeld. Bij deze veiligheidscheck worden de essentiële zaken van uw caravan grondig gecontroleerd en geïnspecteerd. Goede belading en een juiste kogeldruk zijn essentieel voor een veilig weggedrag van uw caravan. Een belangrijk punt is dan ook het wegen van uw caravan, zodat u precies weet wat het gewicht is. Als extraatje testen wij ook de remmen! Bekijk het overzicht van alle controlepunten van de Caravan Veiligheids- en Preventiecheck.

PACK keuring: €90,-*

Een PACK keuring is grondige jaarlijkse inspectie van alle essentiële zaken aan uw caravan. Wij inspecteren o.a. de volgende zaken: Het remsysteem, stabilisator, koppeling, velgen, wiellagers, vering, schokdempers, banden, verkeersverlichting en gasinstallaties.

De keuring wordt vastgelegd in een rapport en als blijkt dat alles in orde is, ontvangt u een sticker. Wat inhoudt dat u met dit bewijs weer een jaar lang veilig de weg op kunt! (Bij een keuring bent u niet verplicht om onderhoud of herstel uit te laten voeren). Bekijk het PACK keuringsrapport.

Onderstelbeurt caravan €188,- *

Het verschil met onze complete onderhoudsbeurt is dat wij niet in de caravan komen. Dit betekent dat er geen controle is op o.a. vochtinwerking en gasverbruikers. Na goedkeuring ontvangt u een onderhoudssticker en onderhoudsrapport. De volgende controlepunten komen o.a. aan bod: chassis, oploopinstallatie, banden, demontage, remmentest, afstellen en reinigen van remmen.

Grote onderhoudsbeurt caravan: €244,-*

Om uw caravan in topconditie te houden, adviseren wij een grote onderhoudsbeurt na elke 15.000 km of om het jaar te laten uitvoeren. Na goedkeuring ontvangt u een onderhoudssticker en onderhoudsrapport. Kosteloos extra, doen wij een gewichtsmeting! Bekijk het caravan onderhoudsrapport.

* Inclusief btw., milieukosten en hulpstoffen. De genoemde prijzen zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.