BOVAG Caravancheck: €90,-*

Een BOVAG Caravancheck is grondige jaarlijkse inspectie van alle essentiële zaken aan uw caravan. Wij inspecteren o.a. de volgende zaken: Het remsysteem, stabilisator, koppeling, velgen, wiellagers, vering, schokdempers, banden, verkeersverlichting en gasinstallaties.

De keuring wordt vastgelegd in een rapport (bij een keuring bent u niet verplicht om onderhoud of herstel uit te laten voeren).

BOVAG Onderstelbeurt caravan €205,- *

Het verschil met onze complete onderhoudsbeurt is dat wij niet in de caravan komen. Dit betekent dat er geen controle is op o.a. vochtinwerking en gasverbruikers. Na goedkeuring ontvangt u een onderhoudssticker en onderhoudsrapport. De volgende controlepunten komen o.a. aan bod: chassis, oploopinstallatie, banden, demontage, remmentest, afstellen en reinigen van remmen.

BOVAG Onderhoudsbeurt caravan: €275,-*

Om uw caravan in topconditie te houden, adviseren wij een grote onderhoudsbeurt na elke 15.000 km of om het jaar te laten uitvoeren. Na goedkeuring ontvangt u een onderhoudssticker en onderhoudsrapport. Kosteloos extra, doen wij een gewichtsmeting en een remmentest!

* Inclusief btw., milieukosten en hulpstoffen. De genoemde prijzen zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.