Dienstverband Fulltime

Ben je gek op auto’s en weet je van aanpakken?
Dan is dit dé kans voor jou!

JOUW ROL

Als voorbewerker speel je een belangrijke rol in het schadeherstelproces. Van plamuren tot schuren, van ontvetten tot afplakken – jouw vakmanschap zet de toon voor de uiteindelijke afwerking van alle prachtige auto’s en projecten.

WIE WIJ ZOEKEN

Wij zoeken iemand met een leergierige instelling en een sterke drive. Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en werkt gestructureerd en netjes. Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook zelfstandig optimaal presteren. Ervaring in een soortgelijke rol is een pré, maar zeker geen must. Wij leiden je namelijk graag op tot een ervaren voorbewerker.

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamisch autoschadeherstelbedrijf. Ondanks de bruisende werkomgeving, hechten we grote waarde aan het creëren van een rustige en collegiale sfeer. Onze werkplaats is van alle gemakken voorzien en uitgerust met de beste gereedschappen, waardoor jij je volledig kunt focussen op jouw taken. Bij ons krijg je de kans om aan diverse projecten te werken die je zullen uitdagen en inspireren. Van den Berg staat voor kwaliteit, wij doen ons werk in één keer goed. Dit betekent dat we erop toegewijd zijn je op te leiden tot een echte professional. Daarbij bieden we diverse trainingen en opleidingen aan om je vaardigheden te verfijnen en je carrière een boost te geven.

CONTACT

Hebben we je interesse gewekt, maar heb je nog wel wat hulp nodig bij je ontwikkeling? Geen probleem, reageer gewoon, want hiervoor zijn binnen ons bedrijf voldoende mogelijkheden. Stuur ons je CV met motivatie via het contactformulier (directiesecretariaat, t.a.v. Heike van den Berg).